Felhasználó
|
Jajjmá Hasi úgy túl 1xűű!
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Felhasználó
|
Mondj egy piát!
- Whisky. - Mondj egy óvszer márkát! - Durex. - Most mondj egy talicska márkát! - Hát őőőő... - Na látod inni, meg dugni tudsz, de dolgozni azt nem! Csak 14.000.000 Nézték meg :3 http://www.youtube.com/watch?v=2J5xs2ukksE Legutóbb szerkesztve Air_Xanyi által. |
Felhasználó
|
De attól még jó vicc! Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
De attól még jó vicc!
|
Felhasználó
|
[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$
|
Felhasználó
|
Jól csórsz!!! xdd
|
Felhasználó
|
Egy idős házaspár a templomban istentiszteleten vesz
részt. Úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez és így szól: - Nemrég egy csendeset szellentettem, mit gondolsz, mit tegyek? A férj válasza: - Szerintem cseréld ki az elemeket a hallókészülékedben... Egy nős férfi barátnőjénél tölti az estét. A lány arra kéri, hogy borotválja le a szakállát. A férfi először tiltakozik: - Tudod drágám, a feleségem ragaszkodik hozzá, nem vághatom le. Azonban a lány addig erősködik, hogy végül mégis rábeszéli. A férfi éjjel tér haza, a felesége már ágyban van. Mellébújik a sötétben, az asszony megsimogatja sima arcát és odasúgja neki: - Drágám, már nem volna szabad itt lenned, a férjem bármelyik percben hazajöhet. Ma nagy szerencséje van, mama, - mondja a biciklis fiatalember egy idős néninek, akit éppen elütött. - Szerencsém? Hát ebben meg mi a szerencse? - Általában úthengert szoktam vezetni Legutóbb szerkesztve marhahús által. Igen, eltűnt a bannerem
Fiatalabb vagyok mint barna |
Felhasználó
|
Last vagyok multival :$
|
Felhasználó
|
Ez is jó, akár az exsportopicban is elférne. xd :
A férj és a feleség elválnak, de a gyereket valakihez kell tenni, így a bíróságon eldöntik:
bíró: Fiacskám, anyukádnál szeretnél maradni? fiú: Nem, mert sokszor megvert. bíró: Akkor inkább apukádnál maradnál? fiú: Nem, mert ő is sokszor megvert. bíró: Akkor kinél szeretnél maradni? fiú: A Magyar Fociválogatottnál, mert ők soha nem vernek meg senkit. UI.: xD Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Felhasználó
|
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Idézet